Despre Flex Concept

Cine suntem ?

Flex Concept SRL este o societate infiintata la inceput de 2009 de catre o echipa inchegata, matura, ce a participat cu succes zicem noi, in ultimii 15 ani la multe proiecte din domeniul IT, dar si marketing si vanzari ...

De ce Flex Concept ?

Pentru ca in toti acesti ani cand nu ne-am ocupat exclusiv de domeniul IT sau prezenta online, am descoperit cata nevoie este de un concept nou in acest domeniu. Si anume servicii flexibile si eficiente pe care sa si le poata permita atat o companie mica, un Start-Up, cat si o companie cu ceva mai multe resurse.

Ce putem face pentru tine ?

Incepand cu administrarea de servere si retele de calculatoare, lucrari de mentenanta pentru statii laptop sau desktop, mergand pana la crearea de solutii web, optimizare si promovare online sau gazduire de domenii si emailuri in conditii de siguranta si performanta, Flex Concept pune la dispozitia intreprinderilor mici si mijlocii o gama de solutii eficiente de externalizare a acestor servicii, dar mai ales optimizarea - a se citi reducerea - costurilor cu aceste servicii.

Obiectivul nostru principal de activitate este managementul, gestiunea si exploatarea eficienta a mijloacelor de calcul si dezvoltarea de solutii web performante, si ne adresam in primul rand clientilor persoane juridice din Romania, punand la dispozitia acestora experienta noastra acumulata de-a lungul timpului in acest domeniu.

Te rugam sa consulti sectiunea de solutii IT sau solutii WEB, iar daca nevoile tale sunt mai la precise si stii exact de ce ai nevoie, viziteaza paginile de Servicii IT si Servicii WEB, sau si mai simplu contacteaza-ne direct.