SEM - Promovare cu ajutorul motoarelor de cautare

Promovarea web prin intermediul motoarelor de cautare - SEM este un tip de promovare foarte eficienta si relevanta pentru ca realizeaza de fapt intalnirea cererii cu oferta. In timp ce utilizatorul motorului de cautare se foloseste de un anumit cuvant cheie - de regula este un cuvant sau expresie ce defineste problema clientului - pe aceeasi pagina se poate afisa solutia ta (cu ajutorul SEO) sau reclama ta (cu ajutorul PPCla problema clientului. Din acest moment vei avea pe site un potential client pentru produsele si serviciile tale.

Si aici sunt multe de discutat despre alegerea continutului reclamelor si zonele unde se vor afisa, despre optimizarea paginii, despre conversii si multe altele. Pentru a le putea deslusi pe fiecare in parte contactati-ne !

Un alt avantaj al promovarii web fata de alte metode de promovare il reprezinta faptul ca este masurabila. Pe fiecare website se poate instala un pachet de analiza a surselor de trafic, a comportamentului pe site, (Ex. Google Analytics, ClickTale ) ceea ce ne da posibilitatea sa ne optimizam continutul si prezentarea site-ului.