La ce-mi foloseste un CMS ?

Inainte de a afla cu ce te poate ajuta un CMS ar trebui sa lamurim ce este acela un CMS, deci :
- un CMS este o aplicatie web construita sa functioneze non-stop pe un web server, cu scopul de a asigura o imagine unitara si un model de structurare a continutului unui website pe baza unor modele denumite template. Tot acest sistem de management al continutului permite creare, editarea, stergerea, publicarea, ascunderea, etc. a diverselor pagini, sectiuni sau articole doar din cateva click-uri. Din punct de vedere al vizitatorului acesta aplicatie web este transparenta.

Chiar mai mult decat atat, unele CMS-uri au incorporate optiuni care asigura o buna optimizare SEO OnPage chiar si pentru un utilizator obisnuit.

Sistem de management continut - Content Management System ( CMS )

Cu ce ma poate ajuta un CMS ?

Raspunsul este simplu :
Desi creste atat valoarea investitiei initiale si poate a termenului de livrare a solutiei, pe termen mediu si lung imi va aduce economii, datorita urmatorilor factori :

  • Site-ul va avea o imagine consistenta, indiferent cine face modificarile functie de template;
  • Toate modificarile de continut ale website-ului se vor putea face cu mijloace proprii, aproape la fel ca intr-un editor text obisnuit, oricat de des si fara costuri suplimentare;
  • Imi pot desfasura activitatile independent de programul firmei de dezvoltare solutii web;
  • Pot crea si testa diferite versiuni ale paginii pentru a putea optimiza pagina, rata de conversie, landing page, etc.;
  • Imi pot instala usor diverse aplicatii online pentru a urmari, creste si optimiza traficul, rata de conversie.

Contacteaza-ne si vom pregati special o sesiune online sa poti vedea cat de bun si de usor de folosit este CMS-ul pe care il oferim noi.