Servicii de dezvoltare Web-design, Optimizare, Promovare, Gazduire, Intretinere, Raportare

solutii web performante

Toata tehnologia despre care vom vorbi se refera la COMUNICARE online...
Este vorba despre mesajul tauCONTINUT, ce trebuie imbracat intr-o forma cat mai accesibila, si mai usor de inteles = DESIGN si OPTIMIZARE, prezentat in cat mai multe locuri pentru a fi la indemana celor ce trebuie sa receptioneze mesajul = PROMOVARE. Asa este structurata oferta pe care Flex Concept o pune la dispozitia clientilor sai. O serie de solutii si servicii web pentru a va face cat mai usoara atingerea scopurilor, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

WebDesign si dezvoltare website-uri

Cele mai bune website-uri sunt construite cu gandul la vizitatori si clienti. Ganditi-va la un portret robot al vizitatorului pe care il doriti ca si client, caruia trebuie sa-i oferim oportunitatea sa urmeze propunerile noastre. Contactati-ne si vom parcurge impreuna acest proces. Vom conlucra atat in cadrul actualei imagini de firma sau poate vom crea o noua imagine online. Impreuna vom pune in practica elementele cheie, necesare unui succes in mediul online : CMS, SEM si SEO , PPC, email marketing, optimizare continut...

Sistem de management continut

Daca website-ul tau trebuie actualizat cu regularitate sau este nevoie de optimizare continua, vei economisi atat bani cat si timp, prin implementarea inca de la inceput a unui CMS. Avem convingerea ca va punem la dispozitie cel mai prietenos si usor de folosit CMS de pe piata, care ofera majoritatea nevoilor de editare, necesare pentru un utilizator de internet obisnuit si chiar mai mult. Sistemul pune la dispozitia editorului o interfata foarte facila, in care, in cel mult 30 minute, un utilizator poate crea, edita, publica pagini sau sectiuni, direct in website.

Optimizare motoare de cautare - (SEO )

Spus foarte simplu – ne asiguram ca site-ul tau poate fi usor de gasit prin intermediul motoarelor de cautare. In Romania motorul principal de cautare in acest moment este Google, dar nici Bing si Yahoo nu trebuiesc neglijate, si poate fi principala ta sursa de vizitatori pentru website. Daca dorim sa fim gasiti in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare va trebui sa le oferim un continut structurat si usor de indexat. Motoarele de cautare au la dispozitie cateva (Google are peste 200) variabile prin care decid care dintre rezultate vor fi afisate primele. Chemati-ne sa va ghidam si impreuna vom parcurge mai usor si mai sigur acest proces.

Promovare web

Ai nevoie de trafic chiar in momentul in care citesti aceste randuri ? DA, se poate, incepand chiar de azi. In timp ce noul tau site va lupta sa castige pozitii superioare in rezultatele motoarelor de cautare, poti atrage vizitatori folosind programul de promovare prin reclame contextuale de tip PPC de la Google AdWords. De asemenea se poate folosi ca un punct de plecare pentru gasirea de noi prospecti, pentru sustinerea altor campanii de promovare, etc ... Iti putem pregati campania initiala si sa ne ocupam de intregul cont sau sa-ti oferim consultanta necesara si sa-ti administrezi singur contul. Tu alegi !

Optimizare continut

Desigur ca la fiecare proiect verificam textele prezentate de client si facem recomandarile necesare daca este cazul. La cerere putem pregati articole intregi, pentru a fi publicate, dar este de preferat ( mai rapid si mai putin costisitor ) ca materialele sa fie furnizate de client, care are o mai buna vedere de ansamblu asupra respectivei nise de piata, cunoasterea competitorilor directi, si nu in ultimul rand isi cunoaste cel mai bine produsele si serviciile ofertate.

Intretinere, mentenanta si raportari

Utilizatorii sunt in continua cautare de informatii noi si numai un site updatat la zi ii poate face sa revina si sa va selecteze pagina web printre favorite. De asemenea motoarele de cautare sunt foarte interesate de un continut proaspat. Prin contractul de mentenanta va asigurati ca aveti o solutie web la zi, backup asigurat, si daca doresti poti primi rapoarte saptamanale sau lunare despre evolutia website-ului tau.

Inregistrare domenii si gazduire

Din dorinta de a oferi solutii cat mai complete clientilor nostri, incepand cu 2010, in oferta Flexco. veti ragasi si inregistrare domenii si gazduire.

Servicii dezvoltare web personalizate

Dati-ne de stire daca aveti in plan un proiect care iese din tiparele prezentate. Vom fi incantati sa discutam despre proiecte noi !