Service si mentenanta calculatoare, servere, periferice

Ne dorim sa avem, cu fiecare client, o colaborare flexibila, in care sa putem asigura cele mai bune solutii si servicii IT, in conditii de siguranta, incredere si eficienta.
Oferim consultanta si asistenta cu privire la dezvoltarea parcului tau IT, fie ca este vorba despre echipamente sau produse software, instalare, administrare retele de calculatoare, servere sau periferice. Serviciile de mentenanta si depanare calculatoare, servere si echipamente, pot fi oferite atat pe baza de abonament sau, pur si simplu, la sesizarea si cererea beneficiarului. 
Clientii care opteaza pentru un abonament pot beneficia in plus de o gama din ce in ce mai larga de servicii, functie de nevoile fiecarei intreprinderi, functie de buget, reduceri si promotii la diverse echipamente, sau anumite servicii gratuite etc.
Dintre aceste servicii mentionam doar cateva :

Intretinere parc IT

Vizite regulate, SLA (Service Level Agreement) sau Timp Maxim de Interventie Garantat, posibilitatea diagnosticarii si rezolvarii online a avariei semnalate, disponibilitate prelungita, monitorizarea in timp real a unor servicii, monitorizarea imprimantelor, faxurilor, copiatoarelor, evidenta licentelor software, garantarea prin contract a confidentialitatii informatiilor.

Proiectare, implementare si mentenanta retele de caculatoare

Proiectare, implementare si instalare retele cablate sau fara fir , instalare, configurare si intretinere servere, configurare Routere, AP-uri, switch-uri, implementare solutii securitate retea, precum si optimizarea si monitorizarea de la distanta a acestor echipamente si conexiuni.

Backup si Restaurare date

Faceti un exercitiu de imaginatie.
Ce-ar fi daca listele de preturi, clienti, fise produse, situatii vanzari, nomenclatoare, date contabile adunate in ani de zile, facturi, ...
intr-o zi nu mai pot fi accesate ? Inchipuiti-va ca toate aceste informatii ar disparea... In cat timp se pot recupera ? Cat costa sa recuperez datele ? Mai pot recupera aceste date ?
Va recomandam, cu toata seriozitatea, sa va protejati datele si informatiile electronice pe care le detineti.

Recuperari date

Exista situatii in care, datele ce au fost sterse involuntar, sau cele aflate pe un HDD (sau stick USB, flash drive) ce s-a defectat intre timp, pot fi recuperate. In cazul in care constatati ca nu va mai puteti accesa datele apelati-ne imediat, pentru a va creste sansele de recuperare a informatiilor.