Sistem de management al continutului

Un CMS este o aplicatie web construita sa functioneze pe un web server, cu scopul de a usura administrarea informatiei din site, a asigura o imagine unitara a websiteului si un model de structurare a continutului unui website pe baza unor sabloane denumite template. Tot acest sistem de management al continutului permite crearea, editarea, stergerea, publicarea, ascunderea diverselor pagini, sectiuni sau articole doar din cateva click-uri, fara a fi necesare cunostinte de specialitate. Din punct de vedere al vizitatorului acesta aplicatie web este transparenta.

In cazul CMS-ului nostru o perioada de instruire de 1 ora este suficienta pentru a putea aduce modificari site-ului tau.

Chiar mai mult decat atat, CMS-ul de la FlexCo. are incorporate optiuni care asigura o buna optimizare SEO On-Page chiar si pentru un utilizator obisnuit.

Pentru a putea estima cat de usor se lucreaza cu CMS-ul pe care il implementeaza FlexCo. precum si facilitatile acestuia contacteaza-ne si vom pregati special o sesiune demonstrativa.